Recenze

Děkuji VŠEM, kteří mi dali důvěru a svěřili mi své tělo do péče. Děkuji Vám, protože Vy jste moje škola života, moje radost v mé masérské praxi. A já se i díky Vám stále učím a zdokonaluji. 

                                                         BUDU SE NA VÁS OPĚT TĚŠIT.


Dopřejte masáž svým přátelům,známým či rodině,které  jistě potěší nejen muže,ale i ženy. V nabídce dárkové poukázky .

Jak lidé hodnotí tuto firmu? 


Standa Fajer 2019.

Líbí se mi *****

Odpověď majitele.Děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštevu.


Lukáš Prášek 2019.

Dnes jsem měl první masáž v životě, vybral jsem si (HAVAJSKÁ LOMI LOMI MASÁŽ) a jsem rád že jsem zašel právě sem. Nekompromisně dávám. *****

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení.Vážím si všech spokojených zákazníků.



Bubák Bubík 2019.

zážitek z tantickorelaxační masáže. Masérka je drobounká v porovnání s mými 191cm a vice než metrákem živé váhy, ale svoji práci evidentně miluje a dělá ji výborně. Dokáže být velmi jemná a něžná, ale taky pořádně zabrat. Prostředí salónu je skutečně velmi příjemné. Není rozhodně co vytknout. Rád se budu vracet i když moje profilovka masérku asi trochu vyvedla z míry, snad už ví, že to ve mě ve skutečnosti není. 

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení.


 Schubert před 2019.

Několik let už chodím k této masérce a mohu jen konstatovat, že je ze všech co znám ta nejlepší. Je až neuvěřitelné, co svými prsty dokáže. Neskutečný zážitek. A proto mě ani více než 100 kilometrová vzdálenost neodradí od pravidelných návštěv.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení. Vážím si spokojenost všech klientů. Ještě jednou ,děkuji.


trojis před 2018,

Zatím jsem byl jen párkrát,ale vždy velká spokojenost..Profesionální přístup,příjemné prostředí....a pohodová atmosféra. Děkuji.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Děkuji za maximální hodnoceni.


Lucie Svobodová 2018.

Paní je moc šikovná, má sílu, zkušenosti a je velikým profesionálem. Měla jsem sportovní masáž a opravdu všechny svaly jsou jako znovuzrozené. Veliké díky.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení.


jj pp 2018.

kozelné....vřele doporučujeme D+J

Líbí se mi*****

Odpověď Mockrát děkuji za maximální hodnocení.


Radek Sobotka 2018.

Doporučuji každému, kdo chce zažít nevšední kouzlo doteku, od krásné dámy.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .


Petr Kudroň 2018

Maximální spokojenost, profesionální přístup, skvělá relaxace, mohu jen vřele doporučit.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .


Ladys Pokorny 2018.

Naprostá spokojenost, profesionální přístup. Výborné masáže.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .Vážím si spokojenost všech zákazníků.


Petr Cervenka  2018.

Mohu doporucit.

Líbí se mi****

Odpověď majitele.Děkuji za hodnocení.


Ladislav Dítě 2017.

Výborný relax.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .


Jirka Král 2017.

Maximální spokojenost, vřele doporučuji.

Líbí se mi*****

Odpověď majitele.Děkuji za kladné hodnocení .


David Václav  2017.

Super
SuperLíbí se mi*****

Odpověď majitele.Děkuji za maximální hodnocení.


 🙂David Soukup 2017.

líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení.


Jakub Baxa 2017.

líbí se mi*****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení. 


Roman Hásek 2017.

líbí se mi *****

Odpověď majitele .Děkuji za hodnocení .


Lps Lussy 2017.

 líbí se mi *****

Odpověď majitele.Děkuji za maximální hodnocení.


Jan Pataki1 2017.

líbí se mi *****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .


Jan Petira 2017.

 líbí se mi *****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .


Robert Paulíček 2017.

líbí se mi *****

Odpověď majitele.Mockrát děkuji za maximální hodnocení .


Václav Voděra 2017.
líbí se mi  *****
Odpověď majitele.Velmi děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu. 



Jak lidé hodnotí tuto firmu?


Pepazdepa 77777 30. ledna 2022*****

Skvělý profesionální přístup. Název salonu sedí. Je to zážitek.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a důvěru ke mě.Budu se těšit na další návštěvu


Kubik 9917 27. ledna 2022*****

Paní velmi šikovná, milá, atraktivní a to podstatné, luxusně masíruje.Jeji doteky jsou opravdu kouzlo doteku.Navštěvuji ji už 5 let se 100km vzdálenosti.Vyzkoušeno všechny druhy masáží.Vřele doporučuji.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a důvěru ke mě.Budu se těšit na další návštěvu.


Pneu Alu Bazar Trutnov25. ledna 2022*****

Masérka, příjemná a pozorná. Vrátím se. Děkuji-

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu. 


Stepulka 7517. ledna 2022*****

Úžasná masáž.Paní velice šikovná a je vidět,že jí to baví☀Mockrát děkuji za maximální hodnocení.Vážím si všech spokojených zákaznic/ků.


Martin R18. listopadu 2021 *****

Jedna z nejlepších masáží, co jsem zažil.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení.Budu se těšit na další návštěvu.


Knop 1975 12. října 2021*****

Paní masérka nejen atraktivní,ale velmi šikovná a milá masérka.Profesionalní přístup.Vždy se rád vracím.Jeji doteky jsou kouzla doteku,kouzla umění.Od bolesti zad mám už klid.Vyzkoušel jsem u ní 5 druhů masáží a cvičení zádových partií.Vřele doporučuji.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


 

 Judr Nonotny 46 22. září 2021 ***** 

Úžasné masáže, úžasná masérka.Navstěvujeme s manželkou pravidelně.Nejlepší masáže, které jsme kdy zažili.Je vidět, že ji práce baví, dělá ji opravdu poctivě a s láskou.Tantra masáže, nevšední zážitek, když máte v přítomnosti svého partnera-rku.Luxus.Vřele doporučuji."

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a vždy se těším na Vaši návštěvu.


 doctor Hodinový Manžel 27. 8. 2021  *****

 Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu..


Kubicek 54101  19.srpna 2021  **"**

Top masáže,top masérka.Nejlepší,kterou jsem kdy zažil.Maximalni spokojenost.Velmi doporučuji.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


Tony Beny  11.srpna  2021     *""*"

Super tantrická masáž.Děkuji.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.



Láďa Ludvík  4.srpna 2021    *""""

Perfektní služby, vždy odcházím maximálně spokojen, všem vřele doporučuji.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


Andy Fal.   20.dubna 2021   *****

Naprosto skvělá. 

Mockrát děkuji za kladné hodnocení.


Tom    21.prosince  2020    ***** 

Moje první zkušenost zde, která jistě nebyla poslední. Útulné, čisté prostředí a příjemná hudba. Přitažlivá drobounká masérka, dlouhé vlasy, krásné oči a kouzelné ruce. Je znát, že paní masérka svou práci opravdu miluje.. dělá ji s potěšením a proto skvěle. Odcházel jsem naprosto zrelaxovaný, uvolněný a plný energie.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


Dsholdinginfon   8.října  2020   *****            Velmi příjemný a profesionální přístup masérky. Vyzkoušel jsem více druhů masáží od této krásné a příjemné masérky a vždy jsem byl maxímálně spojojený. Velmi čisté a voňavé prostředí nahodí uvolňující atmosféru. Jsem velmi překvapený super cenou za tyto masáže. Určitě budu navštěvovat dále.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a budu se vždy těšit na další návštěvu.Ješte jednou děkuji.Vážím si všech spokojených zákazníků.



Vítek  12.září 2020   *****

Úžasné masáže od krásné a charismatické masérky. Odcházím vždy maximálně uvolněný a spokojený. Příjemné a čisté prostředí.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení a těším se na další návštěvu.


Jan Sklubal  15. července 2020   *****

Moc děkuji za maximální hodnocení a těším se na další návštěvu.


Ladilak  11.července 2020   *****

Pokaždé skvělá masáž, absolutní spokojenost, vždy se rád vracím. 

Děkují za maximální hodnocení.Budu se těšit na další Vaší návštěvu.


Zdeněk 2.července 2020   *****

Krásná víla , andělské ruce. Úžasné ,děkuji.

Velmi děkuji za maximální hodnocení a těším se na další návštěvu.


Lubos Marousek 30. června 2020  *****

Mockrát děkují za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


F.......19.června 2020    *****

Nejlepší masáž, jakou jsem zažil. Masérka je velmi krásná, příjemná a profesionální a je opravdu znát, když někdo masíruje s láskou a snahou tomu druhému něco předat. Všem vřele doporučuji.

Velmi děkuji za max.hodnoceni a budu se těšit na další návštěvu.


Michal 18. června 2020    *****
  
Velice krásná, charismatická masérka. Její dlaně jsou velmi živé, citlivé, ale zároveň jemné. Maximální spokojenost."

Děkují za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


Petr:16. června 2020     *****

Kouzlo-doteků

Děkují za maximální hodnocení a budu se těšit na další návštěvu.


Vesmirka 29.května 2020     *****

Velmi prijemne chvile,pani je velka profesionalka .Kazdemu vrele doporucuji.

Mockrát děkuji za max.hodnoceni.


Pavel Cermak 3.března  2020    *****

Mohu všem doporučit. Navštěvujeme s manželkou masáže Kouzlo-doteků pravidelně a jsme vždycky maximálně spokojení. Děkujeme.

Mockrát děkuji za maximalni hodnoceni.Já děkuji za Vaši věrnost.



Radim Nový  15.října 2019   *****

Nevšední zážitek,luxusní relax,nejlepší masáže. Vyzkoušeli jsme s manželkou relaxační a při další návštěvě tantricko relaxační masáže. Všem doporučujeme.

Mockrát děkuji za maximální hodnoceni.


Petr Machata  21.září 2019   *****

Doporučuji všem, nadherná masáž plná doteků.

Mockrát děkuji za maximální hodnocení. Vážím si toho.


Ing Junak 13.září 2019    *****

Maximální spokojenost.

Mockrát děkuji za kladné hodnocení.


Eduardkrystof 4.září 2019    *****

Dnes jsem navštívíl.Chci se připojit též maximálnímu hodnocení této úžasné masérce,která je úžasná profesionalka.Za sebe mohu říct,maximální spokojenost se vším všudy.Jak s masáží tak celkovým dojmem a přístupem.Velmi šikovné ruce.Salon velmi pěkný čistý .

Mockrát děkuji za kladné hodnocení. Vážím si toho.


Globus 2004 4.září 2019    *****

Nejlepší masáž kterou jsem kdy zažil. Masérka je nejen velmi šikovná ale i příjemná,milá a pohledná. Kdo chce zažít opravdu nevšední zažíitek a relax,vřele doporučuji masáž v salónu kouzlo doteku.Profesionalni přístup.

Velmi děkuji za maximální hodnocení.


Kkings 27.února 2017   *****

Vyzkoušela jsem masáž v salonu kouzlo doteku na doporučení a musím za sebe říct,že jsem odešla maximálně spokojená.Kdo tuto masérku vyzkouší,rád se bude vždy k ní vracet jako já.Všem musím doporučit.Vyzkoušela jsem u ní skoro všechny druhy nabízené masáže.Masáže provádí opravdu kvalitně a poctivě.

Mockrát děkuji a vážím si spokojenost zákazníků.


Bramac Strechy 29.února 2018    *****

chci prispět max.hodnocení této krásné prof.masérce,která provádí odborné a kvalitní masáže.Prostředí - krásný útulný moderní salon.Všem vřele doporučuji.

Děkuji za maximální hodnocení.